Meklēt

    Search Results

    Close

    Jauns zinātnisks atklājums: ir atrasta formula dzīves kvalitātes uzlabošanai vecumdienās




    Vecāka gadagājuma cilvēki var vienkārši uzlabot vitalitāti un uzturēt veselību pilnīgi dabiskā veidā, ņemot palīgā divas pamatuzturvielas. Lasiet vairāk par zviedru zinātnieku pētījumu, kas atklāj jaunas iespējas senioru veselības saglabāšanā.

    Vai esat uztraucies par vecumdienām? Tagad tam ir mazāk iemeslu! Labas veselības uzturēšanai un dzīves kvalitātes uzlabošanai ikdienas ēšanas režīmā ir nepieciešams iekļaut divas uzturvielas. Zviedru zinātnieki ir pierādījuši, ka selēna un koenzīma Q10 lietošana rada pozitīvu iespaidu veselības saglabāšanā un labsajūtas uzturēšanā vecāka gadagājuma vīriešiem un sievietēm. Šis pētījums tika veikts Linšēpingas universitātes kardiologa dr.Urbana Alehāgena (Urban Alehagen) vadībā un publicēts respektablajā žurnālā Biofactors.

    Ziņu virsrakstos visa pasaulē
    Tā nav pirmā reize, kad dr. Alehāgens un viņa komanda atklāja šo divu uzturvielu potenciālās iespējas. 2013. gadā zinātnieki nāca klāja ar pirmo pētījumu. Tā rezultāti parādīja, ka selēns (SelenoPrecise) un koenzīms Q10 (Bio-Quinone Active Q10 Gold) palīdz uzlabot dažādus dzīves kvalitātes aspektus. Šis pētījums (KiSel-10) tika publicēts Starptautiskajā kardioloģijas žurnālā (International Journal of Cardiology) un atspoguļots ziņās visā pasaulē.

    Jauni pārliecinoši pierādījumi
    Pēc minētā revolucionārā pētījuma, kurā piedalījās 443 vīrieši un sievietes, datu publicēšanas, dr. Alehāgens un zinātnieku komanda no jauna izanalizēja sākotnējos asins paraugus, kuri tika ņemti četru gadu laikā, kad pētījuma dalībnieki saņēma aktīvus preparātus vai vizuāli līdzīgas kapsulas un tabletes ar neaktīvām vielām (placebo). Veicot atkārtotas analīzes, zinātnieki ieguva jaunus un pārliecinošus pierādījumus par labu tam, ka uztura bagātinātāju lietošana spēj nodrošināt pozitīvas pārmaiņas.

    Saikne ar sirdi
    Nesenajā pētījumā, kas jau ir divpadsmitais publicētais pētījums uz zinātniskā projekta KiSel-10 atklājumu pamata, zviedru zinātnieki apstiprināja, ka divu minēto uztura bagātinātāju kompleksa lietošana patiešām var palīdzēt vecākiem cilvēkiem uzturēt dzīves kvalitāti un veselību kopumā. Šī pētījuma ietvaros zinātnieki pievērsa lielāku uzmanību fibrozei – parādībai, kuru bieži novēro vecumā. Tai raksturīgi ir rētaudi, kas veidojas sirds muskulī un samazina sirds spēku.

    Šie divi produkti maina novecošanās konceptu
    SelenoPrecise ir unikāls patentēts selēna raugs, kas satur organiski saistītus selēna savienojumus. Zinātniskā dokumentācija apstiprina, ka 88,7% selēna no šīs formulas uzsūcas organismā. Tas ir ļoti labs rādītājs, jo selēns ir nepieciešams cilvēku organismam vairāku iemeslu dēļ. Piemēram, tas veicina:

    • normālu imūnsistēmas darbību;
    • normālu vairogdziedzera darbību;
    • šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.


    Pētījuma dalībnieki no aktīvās grupas saņēma 200 mikrogramu selēna dienā. Tas ir apmēram četras reizes vairāk nekā vidējais šī mikroelementa daudzums, kuru Eiropas iedzīvotāji uzņem ar uzturu.

    Noguruma un nespēka samazināšana
    Otrs preparāts, kas bija izmantots šajā revolucionārajā, vispusīgajā pētniecības projektā, ir Bio-Quinone Active Q10 Gold. Tas satur augstas kvalitātes koenzīmu Q10, kas ir identisks cilvēka organismā sintezētajai Q10 formai, un C vitamīnu, kas palīdz mazināt nogurumu un nespēku.
    Koenzīms Q10 ir vitamīniem līdzīga viela, kas atrodama šūnu “spēkstacijās” jeb mitohondrijos, kur veidojas enerģija. Organisms pats spēj ražot koenzīmu Q10, taču šīs vielas endogēnā sintēze ar vecumu samazinās. Pusmūža cilvēkiem veidojas tikai neliela daļa koenzīma Q10, salīdzinot ar 20 gadu veciem jauniešiem. Tieši tāpēc preparāts Bio-Quinone Active Q10 Gold ir iekarojis popularitāti vecāka gadagājuma cilvēku vidū.

    Vērtīgs pētnieciskais darbs
    Divpadsmit pētījumi, kurus līdz šim ir veikuši Urbans Alehāgens un viņa kolēģi, ir ļoti noderīgi, lai izprastu novecošanas procesu un to, kā tas ietekmē cilvēkus. Tajā pašā laikā šis vērtīgais pētnieciskais darbs parāda, kā ir iespējams uzturēt dzīves kvalitāti, lietojot dabiskās uzturvielas, kuri palīdz veicināt normālu veselību.

     

    Vairāk par Bioactive Selenium+Zinc

    Vairāk par Bio-Quinone Active Q10 GOLD


    Uztura bagātinātāji. Uztura bagātinātāji neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.