Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Enerģija Jūsu sirdij




    Viss process notiek mikroskopiskās “spēkstacijās”, un zinātnieki ir atklājuši veidu, kā uzturēt šo procesu arī gadiem ejot.

    Nesen žurnālā “Sirds un veselība” publicētajā rakstā ir teikts, ka sirdij ir nepieciešams milzīgs enerģijas daudzums, lai nodrošinātu optimālu darbību. Sirds ir viens no ķermeņa darbīgākajiem orgāniem, tādēļ sirds muskuļa šūnām (tāpat kā visām citām šūnām) ir svarīgi, lai to mikroskopiskās “spēkstacijas” – tā saucamie mitohondriji nepārtraukti, dienu un nakti ražotu enerģiju. Šo rakstu var izlasīt šeit
     

    Koenzīms Q10
    Muskuļu šūnas parasti satur vairāk mitohondriju nekā citas šūnas, jo tām ir nepieciešams ļoti daudz enerģijas. Mitohondrijos ir atrodams vitamīniem līdzīgs savienojums koenzīms Q10. Zinātnisku pētījumu gaitā tika konstatēts, ka visaugstākā šī savienojuma koncentrācija ir tieši sirds muskuļa šūnās.


    Pieejams arī uztura bagātinātāja veidā
    Cilvēka organisms pats spēj sintezēt koenzīmu Q10. Turklāt noteiktu šīs vielas daudzumu mēs saņemam kopā ar uzturu. Bez tam koenzīmu Q10 var lietot uztura bagātinātāja veidā kā, piemēram, Bio-Quinone Active Q10 Gold 100 mg. Daudzi cilvēki dod priekšroku uztura bagātinātāju lietošanai, jo organisma spēja ražot koenzīmu Q10 ar vecumu samazinās.



    Palīdz samazināt nogurumu
    Bio-Quinone Active Q10 Gold 100 mg satur koenzīmu Q10, kas ir identisks dabīgajam, un C vitamīnu, kas palīdz samazināt nogurumu un nespēku, kā arī nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Šis uztura bagātinātājs ir iekarojis milzīgu popularitāti pusmūža un vecāka gadagājuma cilvēku vidū, kuri vēlas uzturēt savu enerģijas līmeni visa mūža garumā.


    Zinātnieku izvēle
    Pirms dažiem gadiem Amerikas kardiologu kolēģijas žurnālā “Sirds mazspēja” (Heart Failure) tika publicēts revolucionārais pētījums Q-Symbio. Pētījumā piedalījās 420 cilvēki, kuri lietoja Bio-Quinone Active Q10 Gold 100 mg kapsulas vai arī vizuāli līdzīgas kapsulas ar neaktīvu vielu (placebo). Zinātnieki šim pētījumam izvēlējās tieši Bio-Quinone Active Q10 Gold 100 mg, jo šī produkta biopieejamību un nekaitīgumu apstiprina zinātniskā dokumentācija.
     

    Vairāk informācijas par Bio-Quinone Active Q10 Gold 100 mg Jūs varat atrast šeit