Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Vai cukura līmenis jūsu asinīs ir sabalansēts?




    Pārmērīga rafinētā cukura lietošana traucē uzturēt vienmērīgu cukura līmeni asinīs, taču organiskā hroma tabletes var palīdzēt jums kontrolēt straujas cukura līmeņa svārstības.

    Eiropas valstu, tajā skaitā Latvijas, iedzīvotāji patērē pārlieku daudz cukuru saturošu produktu. Ar laiku šādi ēšanas ieradumi var izraisīt insulīna rezistenci, aptaukošanos un 2. tipa cukura diabētu, kas nopietni ietekmē veselību. Ik gadus 2. tipa diabēts tiek konstatēts aptuveni 7000 jaunu pacientu, bet kopējais Latvijas iedzīvotāju skaits, kuriem ir šī diagnoze, veido aptuveni 100 000 cilvēku*.

    Pēkšņas saldumu kāres novēršana

    Pārliekai cukura lietošanai ir dažādi iemesli. Kāre pēc saldumiem var būt vienkārši kaitīgs ieradums vai sekas, ko izraisa nestabils cukura līmenis asinīs. Viens no efektīvākajiem dabiskajiem līdzekļiem stabila cukura līmeņa uzturēšanai asinīs ir hroma preparāti. Mikroelements hroms veicina glikozes līmeņa uzturēšanu asinīs normālā diapazonā, tādējādi palīdzot novērst pēkšņu vēlmi panašķoties ar saldumiem un citiem ātrajiem ogļhidrātiem, ko bieži izjūt daudzi cilvēki.

    Makroelementu vielmaiņas atbalsts

    Dabīgajam minerālam un mikroelementam hromam piemīt virkne vērtīgu bioķīmisku īpašību. Tas ne tikai uztur normālu cukura līmeni asinīs, bet palīdz nodrošināt arī makroelementu (olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu) vielmaiņu. Tas viss veicina sabalansētu glikozes līmeni, kas savukārt ļauj ieturēt trīs ēdienreizes bez vēlēšanās starplaikos uzkost kādus ne visai veselīgus produktus.

    Dažāda preparātu kvalitāte

    Hromu satur daudzi pārtikas produkti, taču tā daudzums tajos ir ierobežots. Minēsim vairākus labus hroma avotus: gliemenes, pupas, rieksti, gaļa un garšvielas. Hromu var lietot arī uztura bagātinātāja veidā. Tomēr jāatceras, ka pastāv šo preparātu kvalitātes atšķirības, tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo hroma veidu.

    Dokumentāri apliecinātais hroma raugs no Pharma Nord

    ChromoPrecise satur organisko hroma raugu, kas ir apliecināts zinātnieku veiktajos pētījumos. Dokumentāri ir pierādīts, ka tieši šis hroma raugs asimilējas organismā ievērojami labāk nekā citi hroma avoti, piemēram, hroma pikolināts un hroma hlorīds.

    Patērētāju un zinātnieku izvēle

    Ne vien prasīgi patērētāji, bet arī pētnieki dod priekšroku ChromoPrecise, un tas ir izskaidrojams ar šā preparāta dokumentāri apliecināto kvalitāti. Prāgas Kārļa universitātes zinātnieku grupa ir veikusi pētījumu, kura dalībniekiem pēc nejaušas izvēles tika nozīmēti 400 mikrogramu hroma (ChromoPrecise) dienā vai neaktīvas tabletes (placebo). Pētījums apliecināja, ka hroma tabletes palīdz ievērojami labāk kontrolēt cukura līmeni asinīs.

    *https://statistika.spkc.gov.lv/pxweb/lv/Health/Health__Saslimstiba_Slimibu_Izplatiba__Cukura_diabets/

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.