Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Menopauze sagādā neērtības daudzām sievietēm, taču daba ir parūpējusies par risinājumu




    Menopauze sagādā neērtības daudzām sievietēm, taču daba ir parūpējusies par risinājumu

    Intīmās zonas sausums var rasties visu gadagājumu sievietēm, bet galvenie tā iemesli var būt atšķirīgi atkarībā no dzīves etapa. Kā stāsta farmaceite Laila Zālīte portālā www.mammamuntetiem.lv publicētajā rakstā, izplatītākie faktori, kas izraisa maksts sausumu, bieži vien ir hormonu līdzsvara traucējumi pēc dzemdībām un laikā, kad sieviete baro bērnu ar krūti, līdz viņai atjaunojas mēnešreižu cikls. Turklāt diskomfortu var izraisīt hormonu nelīdzsvarotība premenopauzes, menopauzes un postmenopauzes periodā.

    Menopauzes laikā bieži ir vērojams maksts sausums un atrofija, kas var radīt diskomfortu un ievērojami pasliktināt dzīves kvalitāti. Postmenopauzes laikā no šiem simptomiem cieš vairāk nekā 40% sieviešu. Sausuma problēma mēdz skart arī gados jaunas sievietes – diskomforts intīmajā zonā var rasties periodā, kad sieviete baro bērnu ar krūti, kā arī pretapaugļošanās tablešu un citi hormonālu preparātu lietošanas gadījumā.

     

    Gļotādu veselības uzturēšana

    Problēmas rodas tad, kad uz gļotādām iedarbojas faktori, kas traucē tām veikt savas ierastās funkcijas. Tie var izraisīt sausumu, niezi un sāpes. Bioactive Omega 7 ir farmaceitiskās klases formula ar augstas kvalitātes omega-7 taukskābēm, ko iegūst no veselām smiltsērkšķa ogām, kas ir bagātas ar A vitamīnu. Viena no A vitamīna īpašībām ir spēja uzturēt ādas un gļotādu veselību, kas sievietēm ir ļoti aktuāla.

     

    Farmaceitiskās klases bioloģiski aktīvie uztura bagātinātāji

    Tāpat kā visi pārējie Pharma Nord sortimenta uztura bagātinātāji Bioacive Omega 7 ar smiltsērkšķa ogu un sēklu ekstraktu (SBA 24) tiek ražots atbilstoši tām pašām kvalitātes un kontroles procedūru prasībām, kas ir izvirzītas farmaceitiskajiem preparātiem. Tas garantē drošību un dokumentāri apliecinātu produkta uzsūkšanās spēju un bioloģisko pieejamību. Tieši pateicoties dokumentāri apliecinātajai Pharma Nord preparātu kvalitātei tie bieži tiek izmantoti zinātniski pētnieciskiem mērķiem

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

    Avots:
    https://www.mammamuntetiem.lv/skaistums-un-veseliba/gimenes-veseliba/53305/biezakie-iemesli-maksts-sausumam-un-efektivakie-risinajumi