Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Šīs uzturvielas trūkums var būt iemesls tieksmei pēc saldumiem




    Pārmērīga saldumu un ogļhidrātiem bagātas pārtikas lietošana uzturā var negatīvi ietekmēt veselību un svaru. Bet vai jūs zinājāt, ka hroma trūkums var būt par iemeslu, kas izraisa pārmērīgu tieksmi pēc saldumiem? Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā šis mikroelements spēj palīdzēt.

    Rakstā, kas ir publicēts nesen iznākušajā žurnālā ”Diabēts un veselība”*, ir stāstīts par to, ka stabils cukura līmenis asinīs palīdz pārvarēt kāri uz saldumiem. Uzmanība rakstā ir veltīta mikroelementam hromam, kuram ir būtiska loma ogļhidrātu vielmaiņā organismā, vienlaikus veicinot normālu cukura līmeni asinīs. Citiem vārdiem sakot, pietiekams hroma daudzums organismā nodrošina cukura līmeņa līdzsvaru asinīs un tajā pašā laikā palīdz ķermenim metabolizēt makroelementus (taukus, olbaltumvielas un ogļhidrātus) no pārtikas produktiem. 
     

    Nodrošiniet savu organismu ar pietiekamu hroma daudzumu

    Uzturvielas, kas nonāk organismā ar pārtiku, tiek pārveidotas enerģijā, kas nepieciešama visām šūnām dažādu bioloģisko funkciju uzturēšanai. Šie procesi norit raiti pateicoties pietiekamam hroma daudzumam. Ja jūtat pārmērīgu tieksmi pēc konfektēm, kūkām un citiem saldumiem, tas varētu nozīmēt, ka cukura līmeņa regulēšana jūsu organismā nefunkcionē kā pienākas, un tieši traucētā cukura līmeņa līdzsvara dēļ rodas kāre uz saldumiem. Labs veids, kā atrisināt šo problēmu, ir nodrošināt savu organismu ar pietiekamu hroma daudzumu. Šajā gadījumā var noderēt hromu saturošs uztura bagātinātājs. 

    Uztura bagātināšana ar hromu – vienkāršs risinājums 

    Hroms ir sastopams dažādos pārtikas produktos, piemēram, brokoļos, liellopu gaļā, miežos, vīnogu sulā un vīnā, taču ir grūti precīzi noteikt, cik daudz šī mikroelementa nonāk organismā. Savukārt lietojot hromu saturošu uztura bagātinātāju, jūs nodrošināt organismu ar noteiktu hroma daudzumu atkarībā no tabletē esošās devas.


    Piemēram, katra ChromoPrecise tablete satur 100 mikrogramu hroma. Produkta sastāvā ir ChromoPrecise organisks hroms (unikāls ar hromu bagātināts raugs), kam piemīt lieliska biopieejamība. 

     

    Līdz pat 10 reizēm labāka uzsūkšanās 

    Pētījumi liecina, ka ChromoPrecise uzsūcas līdz pat 10 reizēm labāk nekā plaši izplatītie sintētiskie hroma avoti, kā, piemēram, hroma pikolināts vai hroma hlorīds. ChromoPrecise īpašības ir dokumentētas arī zinātniskos pētījumos. Vienu no pētījumiem veica Prāgas Kārļa universitātes zinātnieki, kuri pierādīja, ka hroma raugs labvēlīgi ietekmē glikozes vielmaiņu organisma.
     

     

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.