Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Magnijam ir svarīga loma mentālās veselības uzturēšanā




    Mentālās veselības problēmas skar vairāk nekā pusi Latvijas iedzīvotāju. Vairumā gadījumu tās ir tādas problēmas kā sasprindzinājums, stress un nomāktība. Neaizvietojamajām minerālvielām, piemēram, magnijam, ir svarīga loma psiholoģiskās labklājības uzturēšanā.

    Latvijā, tāpat kā daudzās citās valstīs, pieaugošās mentālās veselības problēmas izraisa nopietnas raizes. Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie statistikas dati liecina, ka vairāk nekā puse mūsu valsts iedzīvotāju izjūt sasprindzinājumu, stresu un nomāktību. Sievietēm šis rādītājs ir augstāks nekā vīriešiem (atbilstīgi 63,9% un 57,2%)*.

    Pozitīvs solis uz priekšu

    Skumju un nemiera sajūta ir viens no izplatītākajiem stāvokļiem. Statistika liecina, ka sievietēm tas ir sastopams biežāk nekā vīriešiem. Vienkāršākais un dabiskākais šīs problēmas risināšanā ir pārskatīt savu dzīvesveidu, tostarp uzturu. Pārtikas bagātināšanai ar magniju ir nozīmīga loma psiholoģiskā līdzsvara uzturēšanā.

    Ne tikai kauliem un muskuļiem

    Magnijs bieži vien asociējas ar kaulu un muskuļu funkcijas atbalstu. Tomēr tas veic arī citus svarīgus uzdevumus organismā, tajā skaitā uztur psiholoģiskās un nervu sistēmas funkcijas.

    Magnijs ir neaizvietojamā minerālviela, un tas nozīmē, ka organisms patstāvīgi nespēj to veidot. Tāpēc magnijs ir jāiekļauj uzturā vai jāuzņem uztura bagātinātāja veidā.

    Izvēlieties rūpīgi

    Ja esat nolēmuši lietot uztura bagātinātāju, rūpīgi izvēlieties piemērotu produktu un pievērsiet uzmanību tā ražošanas veidam. Magnija tips un kvalitāte, kā arī ražošanas metode var būtiski ietekmēt produkta efektivitāti un organisma spēju uzsūkt aktīvo vielu.

    Nekairina kuņģi

    Pharma Nord ražotais Bioactive Magnesium satur trīs dažādu magnija sāļu kompleksu, kas ietverts matricē, kura nodrošina ātru izšķīšanu un vieglu aktīvās vielas uzsūkšanos. Produkts tiek ražots atbilstoši farmaceitiskam standartam un garantē augstu kvalitāti, tīrību un stabilu konsistenci. Bioactive Magnesium tabletes pilnībā izšķīst dažu minūšu laikā pat tad, ja cilvēkam ir pazemināts kuņģa skābes līmenis.

    * https://www.spkc.gov.lv/lv/psihiskas-veselibas-statistikas-vizualizacijas

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.