Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Koenzīma Q10 lietošana ubihinona veidā sniedz manāmu efektu




    Q10 nav vienkārši Q10

    Daudzi cilvēki, kuri katru dienu lieto koenzīma Q10 uztura bagātinātājus, nezina, ka patiesībā pastāv divas Q10 formas — ubihinons un ubihinols. Bioactive Quinone Q10 satur ubihinonu, jo praktiski visi veiktie zinātniskie pētījumu ir balstīti tieši uz šo vielas formu.

    Vitamīnam līdzīgais koenzīms Q10 ir viens no pēdējo gadu populārākajiem uztura bagātinātājiem. Mūsu organisms saņem šo vielu no dažiem pārtikas produktiem, kā arī spēj pats sintezēt to. Tomēr organisma paša ražotā koenzīma Q10 daudzums sasniedz augstāko līmeni vecumā nedaudz virs 20 gadiem, bet pēc tam sāk kristies, tāpēc daudzi cilvēki izvēlas lietot Q10 papildus, lai kompensētu ar vecumu saistītos zaudējumus.

    Prātīgs lēmums ir lietot tādu produktu kā Bioactive Quinone Q10. Kapsulas satur farmaceitiskas kvalitātes koenzīmu Q10 un B2 vitamīnu. B2 vitamīns mazina nogurumu, nespēku un palīdz uzturēt normālu enerģijas līmeni.

    Organisms dažādiem nolūkiem izmanto abas šīs vielas formas — tās automātiski pārvēršas viena otrā atkarībā no nepieciešamības. Mēs nejūtam un nepamanām šo transformāciju procesu, jo tas notiek automātiski.

     

    Ubihions izceļas ar labāku dokumentāciju

    Bioactive Quinone Q10, pirmais koenzīma Q10 preparāts, kas tika piedāvāts Eiropas tirgū, satur ubihinonu. Tam ir pilnīgi loģisks izskaidrojams. Gandrīz visi esošie koenzīma Q10 pētījumi tika veikti, izmantojot ubihinonu. Tāpēc šīs formas izvēles likumsakarība preparāta ražošanai ir acīmredzama.

    Pētnieki ir veikuši testus, lai salīdzinātu abas Q10 formas un noskaidrotu, vai organismam ir vieglāk uzsūkt ubihinolu, taču iegūtie rezultāti bija nepārliecinoši. Patērētāji, kā arī zinātnieki, joprojām uzskata, ka ubihinons ir visdrošākais variants.

     

    Ar jaunu zinātnisku atskaiti pamatots ieteikums

    Augošo pētījumu sarakstu ir papildinājusi vēl viena ubihinona efektivitāti apliecinoša zinātniska atskaite. Zinātniskajā žurnālā Current Cardiology Reports publicētajā rakstā zinātnieki, balstoties uz esošo literatūru, ir secinājuši, ka, ja patērētāji vēlas iegūt manāmu efektu, labāk ir lietot ubihinonu, nevis ubihinolu.

    Pārliecinieties, ka esat izvēlējušies pareizo Q10 formu

    Tomēr tikai ar to, ka jūsu lietojamais produkts satur ubihinonu, nav pietiekami. Izmantojot šo Q10 formu, tiek ražoti daudzi preparāti, taču pētījumi, kas apliecinātu to kvalitāti un efektivitāti, nav veikti. Viens no pasaulē dokumentāri visvairāk apliecinātajiem Q10 preparātiem ir Bioactive Quinone Q10. Ir veikti vairāk nekā 75 šā preparāta pētījumi, kuros piedalījušies cilvēki, un to visu rezultāti ir pozitīvi.

    Divdesmit seši pētījumi atbilst zelta standartam, tātad visaugstākajam zinātniskajam līmenim. Divi novatoriski šīs jomas pētījumi ir KiSel-10 (2013, International Journal of Cardiology) un Q-Symbio (2014, JACC, Heart Failure).

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.