Meklēt

    Search Results

    Aizvērt

    Hroms stabilizē cukura līmeni asinīs rīta mundrumam




    Stabils cukura līmenis asinīs palīdz justies mundrākiem

    Vai vēlaties no rītiem mosties, jūtoties svaigi un mundri? Viens no faktoriem, kas ietekmē rīta mundrumu, ir stabils cukura līmenis asinīs. Pie šāda secinājuma ir nonācis amerikāņu zinātnieks no Kalifornijas universitātes Berklijā. Cukura līmeni asinīs palīdz stabilizēt uztura bagātinātājs ar hromu. Turklāt ir svarīgi izvēlēties ar atbilstošu dokumentāciju apstiprinātu produktu.

    Amerikāņu miega pētnieks Rafaels Vallats (Raphael Vallat) no Kalifornijas universitātes Cilvēka miega pētījumu centra Berklijā ir veicis pētījumu, kurā piedalījās 833 cilvēki. Saskaņā ar šo pētījumu, kura rezultāti tika publicēti zinātniskajā žurnālā Nature Communications, mundra atmošanās no rītiem ir atkarīga no trim faktoriem:

     

    • pietiekams miega ilgums;
    • ievērojama fiziskā aktivitāte iepriekšējā dienā;
    • brokastis ar lēnajiem ogļhidrātiem un nelielu daudzuma cukura.

    Pētījums apliecināja arī to, ka, lai cilvēks vieglāk atmostos, glikozes līmenim asinīs jābūt veselīga diapazona robežās. Šim mērķim ideāli kalpo lēnie ogļhidrāti.

    Vislabāk ir lēna glikozes absorbcija

    Lēnie ogļhidrāti pārspēj ātros ogļhidrātus, jo palīdz uzturēt asinīs stabilu cukura līmeni. Lēnie ogļhidrāti sadalās lēni, tāpēc organisms izdala mazāk insulīna, savukārt šūnas uzņem glikozi vienmērīgi. Ļoti svarīgi ir izvairīties no pēkšņiem glikozes līmeņa un insulīna sekrēcijas lēcieniem, kādi parasti ir vērojami, lietojot ātros ogļhidrātus.

    Palīdz hroma papildu uzņemšana

    Lai uzturētu cukura līmeni asinīs veselīgā diapazonā, jūs varat lietot arī uztura bagātinātājus ar hromu. Pētījumi liecina, ka hroms palīdz uzturēt normālu cukura līmeni asinīs, kā arī veicina makronutrientu normālu metabolismu, t.i., procesu, kura gaitā organisms sašķeļ taukus, olbaltumvielas un ogļhidrātus.

    Izvēlieties dokumentāri apliecinātu produktu

    Ņemiet vērā, ka hroma preparātu kvalitāte un absorbcijas spējas var būtiski atšķirties. Pharma Nord ražotais ChromoPrecise satur unikālu patentētu hroma raugu, kas ir izmantots daudzos pētījumos un pierādījis dokumentāri apliecinātu absorbciju un efektu. Tas ir farmācijas klases uztura bagātinātājs, tāpēc tā ir laba izvēle, ja vēlaties būt pārliecināti, ka produkts tiešām iedarbosies kā nākas.

    Zinātnieki dod priekšroku ChromoPrecise

    2006. gadā zinātniskajā žurnālā Biological Trace Element Research bija publicēti Kārļa universitātes Prāgā zinātnieku veiktā pētījuma rezultāti ar otrā tipa diabēta pacientu piedalīšanos. Savam pētījumam zinātnieki bija izvēlējušies tieši ChromoPrecise, kurš ir izmantots arī citos publicētos pētījumos un izvēlēts pateicoties tā dokumentāri apliecinātajai kvalitātei.

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu